Vi är mycket stolta och glada över att PIOs Magdalena Döragrip igår fick motta det internationella Luciano Vassalli priset från IPOPI.

Magdalena började som ledare på PIOs familjeläger och blev sedan aktiv i PIO styrelse. Genom att bland annat berätta på sjukhus och medlemsmöten om sin sjukdom bidrar Magdalena till att sprida kunskap om primär immunbrist. Hon har varit aktiv i ungdomsgruppen för EPF (European Patient Forum) och föreläste vid det Nordiska ungdomsmötet på Island förra året. I sommar har Magdalena hållit i digitala pysselgrupper för barn, och nu under hösten tog Magdalena initiativ till och leder en digital Podd-cirkel för ungdomar i PIO.

Tack Magdalena för allt du bidrar med för att sprida kunskap om primär immunbrist! Grattis till ett välförtjänt pris! 💐

1 kommentar

  1. Runa

    Jättekul! Grattis Magdalena.

Comments are closed.