Köpvillkor

Här nedan följer information till dig om sådant som kan vara bra att veta och som hjälper dig att vara trygg i dina köp hos oss, till exempel våra köpvillkor och ångerrätt.

Priser
Samtliga priser är i svenska kronor (SEK).
Ingen moms tillkommer på varor och tjänster då PIO är en allmännyttig ideell förening och därmed momsbefriad.
Priser inkluderar inte leveransavgifter. Priserna som anges vid kundens beställningstidpunkt gäller genom hela köpprocessen. För boende utanför Sverige kontakta PIO-kontoret info@pio.nu

Produkter
PIO förbehåller sig för fel i information samt fel i specifikation, på samtliga produkter. Foton på produkter kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende. PIO kan inte garantera att de färger som visas på webbplatsen exakt återger de färger som produkten har i verkligheten. Hur färgen återges beror på inställningar i din dator.

Betalningssäkerhet
De betalningsalternativ som erbjuds på www.pio.nu är säkra. PIO erbjuder en säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med PayPal, de är experter på betalningslösningar via internet. PayPal tjänst är säker och uppfyller kraven för PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Vid betalning med kort skickas kunden vidare till en säker sida där kunden kan fylla i sina kortuppgifter och genomföra betalningen. PIO hanterar aldrig kundens kortuppgifter.

Leverans
Vi skickar våra paket via Postnord som levereras i din brevlåda eller till ett ombud nära dig. Postnord lämnar en avi i din brevlåda om beställning ej kan levereras p.g.a. storlek.

Ångerrätt
Ingen affär är avslutad förrän du fått och godkänt dina varor. Därför har du 30 dagar ångerfrist på allt från och med leveransdatum. Du ska vara helt nöjd, annars får du pengarna tillbaka! Givetvis gäller inte ångerrätten om varan varit använd. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad betalar vi inom 10 dagar tillbaka det belopp du betalat exklusive fraktavgifter.

Vår returadress är:
Primär immunbristorganisationen
Mellringevägen 120 B
703 53 Örebro

Bytesrätt/reklamation/retur
Om en vara är felaktig eller felexpedierad står vi för frakten. Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det anmäl det genast. Har du öppnat paketet och upptäcker skada så skickar du det tillbaka till oss.

Tvister och lagval
På dessa köpvillkor skall svensk rätt tillämpas. Vid eventuell tvist följer PIO Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Dataskyddsförordningen (GDPR)
Viktigt att du läser text om hur PIO lagrar och använder dina personuppgifter.

Om du inte är medlem men vill veta hur vi hanterar dina personuppgifter vid ett köp eller beställning. Läs vår integritetspolicy – vid köp, beställningar.