Familjeläger 11-13 augusti 2017

superhjaltarVi hälsar hela familjen välkommen till PIOs 17:e familjeläger! Lägret anordnas för barn och ungdomar upp till 20 år som har primär immunbrist och deras familjer. Delar av programmet kommer att vara gemensamt för alla åldrar, men ungdomarna kommer även att ha egna aktiviteter.

Under årens lopp är det många familjer som deltagit vid lägren och varje år görs nya bekantskaper. Det finns mycket roligt att göra på lägret: paddla kanot, spela minigolf, fotboll och spel, pyssla, bada, umgås med mera. Det bjuds också på föreläsningar med bland annat Olov Ekwall, professor, Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus och Astrid Emker, pedagog och föreläsare, Ågrenska. Olov kommer bland annat föreläsa om nyheter inom primär immunbristområdet. Astrid föreläser om hur man på ett bra sätt möter syskon i familjer där ett barn har en sjukdom eller annan funktionsnedsättning. Mer information om programmet kommer längre fram! Ta chansen att träffa andra med erfarenhet av primär immunbrist. Kanske får du nya vänner för livet!

Lägret äger rum på Uskavigården vid sjön Usken utanför Nora. www.uskavi.se kan du läsa mer om lägergården och titta på bilder. Vi kommer att bo i familjerum med fyra bäddar och egen toalett. Plats för extrabädd finns. Det finns även några stugor där det dessutom finns kylskåp, kök och egen dusch som är reserverade. Meddela om ni av medicinska skäl behöver stuga. Det finns även platser med el för er som vill ta med husvagn.

Fototävling!
Precis som förra året arrangerar PIO i samarbete med CSL Behring en fototävling för alla deltagare. Använd mobilkamera eller vanlig kamera och fotografera det roligaste, konstigaste eller vackraste du ser i din sökare. Fina priser väntar vinnarna!

För att delta på familjelägret måste alla i familjen vara medlemmar i PIO. Avgiften för familjemedlemskap är max 450 kr/år och hushåll. Anmälan om familjemedlemskap gör du enklast på hemsidan www.pio.nu eller genom att ringa till PIO på telefon 019-673 21 24.

Anmälan:
PIO tar ut en deltagaravgift på 550 kr per vuxen. Då ingår mat, boende, föreläsningar och aktiviteter för hela familjen under helgen. Vi kommer även att betala ut viss reseersättning (för billigaste färdsätt), beroende på antal deltagare. Anmälan senast 30 april. Avgiften betalas senast 31 maj, bankgiro 5159-3382 eller Swish 1230244848.

Antalet platser är begränsat på grund av utrymmesskäl. Inbjudan är inte bindande vid sjukdom (med läkarintyg). Bekräftelse på din anmälan skickas ut i juni. Det lättaste sättet att ta sig till Uskavi är med bil. (Se karta nedan). För er som reser med tåg eller buss finns anslutning med buss från centralstationen i Örebro till Nora.

Skicka in anmälan per post (anmälan har skickats ut) eller via formuläret nedan. Det går också bra via e-post: info@pio.nu (vid anmälan via e-post önskas samma uppgifter som står på anmälan se pdf).

Om du vill komma i kontakt med ansvariga för årets läger så går det bra att kontakta:
Anita Döragrip, anitadoragrip@yahoo.se eller Ulrika Å Jondelius (kontoret), ulrika.jondelius@pio.nu.

Barn 1 (obligatoriskt)

Personnummer (obligatoriskt)

Typ av immunbrist

Specialkost/Allergi

Barn 2

Personnummer

Typ av immunbrist

Specialkost/Allergi

Barn 3

Personnummer

Typ av immunbrist

Specialkost/Allergi

Barn 4

Personnummer

Typ av immunbrist

Specialkost/Allergi

Vuxen 1

Specialkost/Allergi

Vuxen 2

Specialkost/Allergi

Adress (obligatoriskt)

Postnummer (obligatoriskt)

Postadress (obligatoriskt)

Telefon

Mobil

E-post

Vi önskar övernattning i fyrbäddsrum
Ja Nej 

Vi behöver extra bäddar - uppge antal

Vi bor i husvagn och önskar plats
Ja Nej 

Vi reser med tåg/buss och kommer till Örebro klockan

Vi godkänner att PIO förmedlar personnummer och diagnos på vårt/våra barn till vårt hemlandsting i samband med ev. ansökan om landstingsbidrag.
Ja Nej 

Ditt meddelande