Familjeläger 12-15 augusti 2021

Vi hälsar hela familjen välkommen till PIOs familjeläger!

Lägret anordnas för barn och ungdomar upp till 18 år som har primär immunbrist och deras familjer. I år planerar vi för aktiviteter utomhus. Anpassningar görs, allt efter hand, efter de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter gällande coronapandemin.

Det finns mycket roligt att göra på lägret: paddla kanot och paddle boards, spela minigolf, fotboll och brännboll, bada m.m. För barn som vill pyssla kommer det finnas möjlighet i stora möblerade tält. Som tidigare har vi också bokat ”Gula huset” om vi behöver lokaler inomhus. Ta chansen att träffa andra med erfarenhet av primär immunbrist. Kanske får ni nya vänner för livet!

Lägret äger rum på Uskavigården vid sjön Usken utanför Nora. www.uskavi.se kan du läsa mer om lägergården och titta på bilder. Vi kommer att bo i stugor där det finns kylskåp, kök och egen wc/dusch. Det finns även platser med el för er som vill ta med husvagn.

För att delta på familjelägret måste alla i familjen vara medlemmar i PIO, för att på så sätt också vara försäkrade vid evenemang arrangerade av PIO. Avgiften för familjemedlemskap är max 400 kr/år och hushåll. Anmälan om familjemedlemskap gör du enklast på hemsidan www.pio.nu eller genom att ringa till PIO på telefon 019-673 21 24.

Anmälan senast 21 juni. Ang. Covid-19. Vi planerar för att kunna genomföra ett fint och anpassat utomhusläger. På grund av rådande pandemi är i år antalet platser begränsat till max 10 familjer. Rådgör med barnets läkare innan anmälan för riskbedömning för just ditt barn att delta vid lägret. Vi önskar att alla vuxna, både föräldrar och arrangörer, är vaccinerade mot covid-19 eller kan uppvisa covid-test högst 72 timmar gammalt eller bevis om antikroppar högst 6 månader gammalt. Vid ev. sjukdom är det viktigt att kunna åka hem från lägret på ett säkert sätt utan att utsätta andra för smitta. Självklart så ska man vara symtomfri när man kommer till familjelägret. Vid eventuella förändringar eller om lägret inte kan genomföras lämnas information via hemsidan, Facebook samt via mejl till anmälda familjer.

I år gör vi ett undantag och tar inte ut någon deltagaravgift. Vid lägret ingår mat, boende och aktiviteter för hela familjen. Vi kommer även att betala ut reseersättning (för billigaste färdsätt). Anmälan är inte bindande vid sjukdom. Bekräftelse på din anmälan skickas ut i juni.

Skicka in anmälan via formuläret nedan. Det går också bra via e-post: info@pio.nu (vid anmälan via e-post önskas samma uppgifter som står i formulär).

Om du har frågor så går det bra att kontakta:
Ulrika Å Jondelius (kontoret), ulrika.jondelius@pio.nu, 019-673 21 24.

Barn 1 (obligatoriskt)

Personnummer (obligatoriskt)

Typ av immunbrist

Specialkost/Allergi

Barn 2

Personnummer

Typ av immunbrist

Specialkost/Allergi

Barn 3

Personnummer

Typ av immunbrist

Specialkost/Allergi

Barn 4

Personnummer

Typ av immunbrist

Specialkost/Allergi

Vuxen 1

Specialkost/Allergi

Vuxen 2

Specialkost/Allergi

Adress (obligatoriskt)

Postnummer (obligatoriskt)

Postadress (obligatoriskt)

Telefon

Mobil

E-post

Vi önskar övernattning i stuga
Ja Nej 

Vi bor i husvagn och önskar plats
Ja Nej 

Vi reser med tåg/buss och kommer till Örebro klockan

Vi godkänner att PIO förmedlar personnummer och diagnos på vårt/våra barn till vårt hemlandsting i samband med ev. ansökan om landstingsbidrag.
Ja Nej 

Ditt meddelande

Jag har läst texten angående GDPR och godkänner att PIO får använda mina personuppgifter (obligatorisk).
 Ja Nej

Information om GDPR, se länk: Viktigt att du läser text och godkänner att PIO får lagra och använda dina personuppgifter.