Anmälan till PIOs årsmöte i Malmö 25 mars 2017

PIO bjuder in till års- och medlemsmöte på Ungdomens hus i centrala Malmö.

Årets möte är ett endagsmöte med intressanta föreläsare, men vi smygstartar redan på fredag kväll med en spännande aktivitet för PIOs ungdomar (från 13 år) med primär immunbrist som kommer till mötet tillsammans med förälder. En gemensam middag (till självkostnadspris som betalas på plats) erbjuds övriga mötesdeltagare som bor i närheten av Malmö eller övernattar på hotell. Maten beställs från restaurang Bishops Arms och serveras i lokalen Gripen på Elite Plaza Hotel. (I formuläret nedan, ange vad ni vill äta utifrån menyn samt antal av varje maträtt. Länk till Meny)

Vi börjar sedan lördagen med fika innan själva programmet tar vid. Av barnöverläkare och gastroenterolog Pia Karlsland Åkeson kommer vi att få veta mera om “Tarmens immunologi”. Efter årsmötesförhandlingar och en paus för lunch kan du välja att lyssna på “Så fungerar immunförsvaret” eller “Vad är HAE”, föreläsare är överläkare Nicholas Brodszki respektive professor Janne Björkander. Parallellt kommer studerande Magdalena Döragrip att föreläsa för ungdomar om hur det är “Att ta klivet in i vuxenlivet med PI”. Kristina Svensson som är samverkansansvarig på avdelningen för sjukförsäkring från Försäkringskassan kommer och informerar innan vi får fika för att sedan lyssna på medlemsberättelser.

OBS! Sista anmälningsdag är den 5 mars!

Varmt välkomna! // Styrelsen

Anmälan:

Vi är medlemmar i PIO:
Ja Nej 

Namn och ålder på ungdom som önskar delta på fredagsaktivitet (mat ingår):

Jag/vi önskar middag (till självkostnadspris som betalas på plats) på fredagen. Ange antal personer:

Vi önskar äta följande mat: (Välj utifrån menyn och ange antal, se info och länk ovan)

Jag/vi önskar delta på mötet utan övernattning. Ange antal personer:

Jag/vi önskar delta på mötet med övernattning 1 natt (fre-lörd). Ange antal personer:

Ange rumstyp

Jag/vi önskar specialkost: (obligatorisk)

Ange typ av specialkost:

Ange namn på alla deltagare: (obligatorisk)

Adress: (obligatorisk)

Postnummer: (obligatorisk)

Ort: (obligatorisk)

E-post

Telefon:

Meddelande till PIO (här kan du uppge önskemål om extra övernattning, bidrag till resa, eller annan info:

• Deltagaravgift: 150 kr/pers. (Ej medlem: 250 kr/ pers.) Kostnad för ev. övernattning tillkommer.
• Övernattning fre – lör i enkelrum: 400 kr/pers. (Ej medlem: 830 kr/pers.)
• Övernattning fre – lör del i dubbelrum: 250 kr/ pers. (Ej medlem: 570 kr/pers.)
• Övernattning fre – lör familjerum: 600 kr/rum. För föräldrar som reser med ungdom. (Ej medlem: 1230 kr/rum)

Deltagaravgiften samt belopp för övernattning ska vara inbetald till PIOs Plusgiro 431 00 03-1, Bankgiro 5159-3382 eller via Swish: 1230244848 senast den 15 mars. Märk inbetalningen med namn samt ”Årsmöte 2017”. I deltagaravgiften ingår alla föreläsningar, lunch och fika. Anmälan är bindande. Vid sjukdom återfås halva deltagaravgiften mot uppvisande av läkarintyg. Om ni inte kan delta är vi tacksamma för besked så snart som möjligt, för att undvika onödiga kostnader.

För medlemmar som bor längre bort än 10 mil och inte har möjlighet att resa över dagen är rum bokade på Elite Plaza Hotel mellan fredag och lördag. För medlemmar i PIO finns möjlighet att ansöka om resebidrag för resor som överstiger 250 kr, så långt PIO har möjlighet. Taxiresor ersätts ej. Var vänlig och kontakta PIO (via formulär eller på tel. 019-673 21 24) före bokning av resa om kostnaden beräknas överstiga 1500 kr.

För er som har problem med kommunikationer från Malmö på lördagen finns möjlighet att boka en extra hotellnatt mellan lördag-söndag. Kontakta i så fall PIO-kontoret  (via formulär eller på tel. 019-673 21 24).

Mötet kommer att hållas på Ungdomens hus (Sveriges första Folkets hus) på Norra Skolgatan 10 B, tel 040-34 26 41. För er som behöver stanna över natten är hotell bokat på Elite Plaza Hotel, Gustav Adolfs torg 49, Malmö, tel 040-66 44 870. Hotellet är beläget på bekvämt promenadavstånd från Centralstationen längs Malmös centrala promenadstråk. Parkeringsgarage (225 kr per dygn) finns i byggnaden.

Karta