Anmälan årsmöte 2019

Välkommen till PIOs års- och medlemsmöte 30 mars 2019 i Gävle

Vi är mycket glada att kunna bjuda på tre föreläsningar under års- och medlemsmötet i Gävle. Först ut är professor Janne Björkander som kommer ge en introduktion till immunsystemet och primär immunbrist.
Därefter berättar en av PIOs medlemmar om sina tankar och erfarenheter från att växa upp med en primär immunbristsjukdom och hur det har påverkat skolgång och fritidsintressen med mera.
Efter årsmötesförhandlingarna kommer vi få lära oss om sambandet mellan immunsystemet och beteende. Tillsammans med sin forskargrupp har professor Mats Lekander visat på ett samband mellan ett aktiverat immunförsvar och hur vi upplever vårt allmänna hälsotillstånd och hur vi beter oss.

Års-/medlemsmötet kommer att vara på Gavle Central Konferens som är beläget vid Centralstationen. Under mötesdagen serveras för- och eftermiddagsfika samt lunch. För er som inte har möjlighet att resa till Gävle över dagen finns rum bokade från fredag till lördag på Hotel Winn. Ankomstdagen (fredag) serveras det en enklare buffé på hotellet mellan klockan 18.00 – 20.00.

Sista anmälningsdag är den 25 februari! Anmälan görs via post eller via formulär nedan.
Varmt välkomna hälsar styrelsen genom Maria Monfors, ordförande

Se program här som pdf

*****************************************************************************************************************************

I deltagaravgiften ingår alla föreläsningar, lunch och fika. För medlemmar som inte har möjlighet att resa över dagen är rum bokade på Clarion Hotel Winn mellan fredag och lördag. Kostnad för övernattning betalas in samtidigt som deltagaravgiften.
För er som har problem med kommunikationer från Gävle på lördagen finns möjlighet att boka en extra hotellnatt mellan lördag-söndag (kontakta PIO)

Subventionerad avgift gäller endast medlemmar som närvarar vid årsmötesförhandlingarna under mötet.
Deltagare som inte är medlemmar i PIO betalar de faktiska avgifterna för att delta på mötet.

•     Deltagaravgift: 150 kr/pers. (Ej medlem: 700 kr/pers.) Kostnad för ev. övernattning tillkommer.
•     Övernattning fre – lör, enkelrum: 400 kr/pers. (Ej medlem: 850 kr/pers.)
•     Övernattning fre – lör, del i dubbelrum: 250 kr/pers. (Ej medlem: 1.050 kr/rum)
•     Övernattning fre – lör, familjerum: 600 kr/rum. För föräldrar som reser med ungdom. (Ej medlem: 1.450 kr/rum)

Resebidrag: För medlemmar i PIO finns möjlighet att ansöka om resebidrag för resor som överstiger 250 kr, så långt PIO har möjlighet. (OBS! När du söker ersättning dra först bort de 250 kr som alla betalar för sin resa och sök bidrag på resterande belopp). Taxiresor och parkering ersätts ej. Var vänlig och kontakta PIO före bokning av resa om kostnaden beräknas överstiga 1.500 kr.

Deltagaravgift samt belopp för ev. övernattning ska vara inbetald till PIOs Plusgiro 431 00 03-1, Bankgiro 5159-3382 eller via Swish: 1230244848 i samband med anmälan. Märk inbetalning med namn samt ”Årsmöte 2019”. Anmälan är bindande. Vid sjukdom återfås halva deltagaravgiften mot uppvisande av läkarintyg. Om ni inte kan delta är vi tacksamma för besked så snart som möjligt, för att undvika onödiga kostnader.

Tack till utställarna på mötet
CSL Behring, NordicInfu Care, Octapharma Nordic, Shire/Takeda, Steripolar och TP Medical.

Anmälan:

Jag/vi är medlemmar i PIO:
Ja Nej 

Jag/vi önskar delta på mötet utan övernattning. Ange antal personer:

Jag/vi önskar delta på mötet med övernattning fre-lör. Ange antal personer:

Ange rumstyp

Jag/vi önskar äta en enklare buffé på fredagen. Ange antal personer:

Jag/vi önskar lunch på lördagen. Ange antal personer:

Jag/vi önskar specialkost: (obligatorisk)

Ange typ av specialkost:

Ange namn på alla deltagare: (obligatorisk)

Adress: (obligatorisk)

Postnummer: (obligatorisk)

Ort: (obligatorisk)

E-post:

Telefon:

Meddelande till PIO (här kan du uppge önskemål, bidrag till resa, eller annan info:

Info angående hantering av personuppgifter enligt den nya dataskyddsförordningen GDPR:
PIO kommer att använda dina personuppgifter för att skicka bekräftelse på anmälan samt för att administrera årsmötet genom deltagarförteckningar, röstlängd, närvarolistor för aktiviteter och måltider. PIO kommer att lämna listor på boende samt information om allergier till hotellet samt information om allergier till leverantör av fika och lunch. Personuppgifter kommer att finnas kvar i PIOs bokföring vid inbetalningar av anmälningsavgift och utbetalning av resebidrag samt i PIOs arkiv.

Kontaktuppgifter till PIO
Primär immunbristorganisationen, Mellringevägen 120 B, 703 53 Örebro
Tel: 019-673 21 24  |  E-post: info@pio.nu  |  www.pio.nu

Gavle Central Konferens:
Centralplan 2, Centralstationen, 1 tr, tel 026-18 98 58
Tåg: Vi håller till på första våningen i Gävle Centralstation, så ta ingången mitt på byggnaden och fortsätt rakt fram och gå sedan igenom glasdörrarna som ligger något till vänster, sen är det första dörren på höger sida. 1 tr upp.
Bil: Parkering finns på Hamntorget som ligger på baksidan av Centralstationen. På Drottninggatan, Alderholmen, mellan Thorén Business School och Gevalia finns en stor, prisvärd parkering.

Hotel Winn:
Norra Slottsgatan 9, Gävle (ca 10 minuters promenad från Centralstationen).
Tel: 026-64 70 00. E-post: cl.winn.gavle@choice.se
Varmgarage finns i hotellets källare (begränsat antal platser). Det finns parkeringshus mitt emot hotellet samt i Gallerian Nian (runt hörnet). Det går också att parkera på gatan.