Anmälan till PIOs årsmöte 16-18 mars 2018

PIO bjuder in till års- och medlemsmöte på hotell Scandic Ariadne i Stockholm.

2018 firar PIO 40 år. PIO grundades 1978 av Maj-Lis Hellström och organisationen har under 40 år varit ett viktigt stöd för många med primär immunbrist och en pådrivande kraft gällande utvecklingen av vård, behandling, diagnos och möjligheten till ett bra liv. Mycket har åstadkommits under 40 år. Det är vi stolta över och det är värt att fira.

Vi hälsar våra medlemmar välkomna till års- och medlemsmöte under tre dagar i Stockholm. Ungdomar från 15 år är också välkomna och ungdomsledare Magdalena Döragrip kommer att finnas på plats.

Vi träffas i hotellets Skybar för mingel och möjlighet att lära känna nya medlemmar och återse gamla vänner innan programmet tar vid. Lennart Hammarström inleder mötet med en föreläsning under rubriken “Framtid och forskning”. Vi får också lyssna på en medlemsberättelse innan det dukas upp för en trerätters jubileumsmiddag. Lördagen börjar med en historisk tillbakablick samt framtidsspaning. Det finns också möjlighet att ställa frågor till dagens medverkande föreläsare. Före lunch får vi veta mer om kvalitetsregistret PIDcare och Hälsodagboken. Efter årsmötesförhandlingar och en paus för fika blir vi upphämtade med buss för att åka till ABBA-museet. Vi kommer att få en guidad tur och det finns möjlighet för egen tid på museet. Tillbaka på hotellet väntas middag. Söndagens program startar med att Anna-Carin Norlin föreläser under rubriken “Vad primär immunbrist kan medföra och varför”. Vi får ta del av medlemsberättelser och lyssna till Karin Berger och Camilla Ottosson som föreläser om näringsämnens betydelse för immunförsvaret.

OBS! Ny sista anmälningsdag är den 18 februari.

Varmt välkomna! // Styrelsen

Här kan du se program för dagarna samt en presentation av föreläsare (pdf)

*****************************************************************************************************************************

I deltagaravgiften ingår alla föreläsningar, måltider samt besök på ABBA-museet under mötesdagarna. PIO subventionerar kostnaden för medlemmar som är närvarande under mötesdagarna. (Samma avgift gäller för deltagande vid två eller tre dagar. För deltagande endast en dag, kontakta PIO). För medlemmar som inte har möjlighet att resa över dagen finns ett antal rum bokade på Hotell Scandic Ariadne fredag-söndag. Antalet platser med subventionerat boende och aktiviteter är begränsat. Deltagande endast vid årsmötesförhandlingarna är kostnadsfritt.

•     Deltagaravgift: 500 kr/pers. (Ej medlem: 2.700 kr/pers.) Kostnad för ev. övernattning tillkommer.
•     Övernattning fre–sön i enkelrum: 700 kr/pers. (Ej medlem: 2.100 kr/pers.)
•     Övernattning fre–sön del i dubbelrum: 600 kr/pers. (Ej medlem: 2.300 kr/rum)
•     Övernattning fre–sön familjerum: 1.200 kr/rum. För föräldrar som reser med ungdom. (Ej medlem: 2.700 kr/rum)

För medlemmar i PIO finns möjlighet att ansöka om resebidrag för resor som överstiger 250 kr, så långt PIO har möjlighet. Taxiresor och parkering ersätts ej. Var vänlig och kontakta PIO före bokning av resa om kostnaden beräknas överstiga 1.500 kr. Hör gärna av dig till PIO om du reser till Stockholm med bil och har plats i bilen för möjlighet till samåkning.

Deltagaravgift samt belopp för ev. övernattning ska betalas in till PIOs Plusgiro 431 00 03-1, Bankgiro 5159-3382 eller via Swish: 1230244848 i samband med anmälan. Märk inbetalning med namn samt ”Årsmöte 2018”.

Anmälan är bindande. Vid sjukdom återfås hälften av inbetalad avgift mot uppvisande av läkarintyg. Om ni inte kan delta är vi tacksamma för besked så snart som möjligt, för att undvika onödiga kostnader.

Tack till utställarna på mötet
CSL Behring AB, NordicInfu Care AB, Octapharma Nordic AB, Shire AB, Steripolar AB och TP Medical AB.

Anmälan:

Jag/vi är medlemmar i PIO:
Ja Nej 

Jag/vi önskar delta på mötet utan övernattning. Ange antal personer:

Jag/vi önskar delta på mötet med övernattning fred-sönd. Ange antal personer:

Jag/vi önskar delta på mötet med övernattning endast 1 natt. Ange antal personer:

Ange datum om övernattning endast gäller 1 natt:

Ange rumstyp

Jag/vi önskar specialkost: (obligatorisk)

Ange typ av specialkost:

Jag/vi är allergiska mot pälsdjur (Gäster har ibland med husdjur till hotellet): (obligatorisk)

OBS! Fyll i samtliga fält nedan så vi får kännedom om du/ni vill äta och följa med på museet.

Jag/vi önskar jubileumsmiddag på fredagen. Ange antal personer:

Jag/vi önskar lunch på lördagen. Ange antal personer:

Jag/vi önskar middag på lördagen. Ange antal personer:

Jag/vi önskar lunch på söndagen. Ange antal personer:

Jag/vi önskar följa med till ABBA-museet på lördagen. Ange antal personer:

Ange namn på alla deltagare: (obligatorisk)

Adress: (obligatorisk)

Postnummer: (obligatorisk)

Ort: (obligatorisk)

E-post:

Telefon:

Meddelande till PIO (här kan du uppge önskemål, bidrag till resa, eller annan info:

Info angående hantering av personuppgifter enligt den nya dataskyddsförordningen GDPR:
PIO kommer att använda dina personuppgifter för att skicka bekräftelse på anmälan samt för att administrera årsmötet genom deltagarförteckningar, röstlängd, närvarolistor för aktiviteter och måltider. PIO kommer att lämna listor på boende och allergier till hotell Ariadne. Personuppgifter kommer att finnas kvar i PIOs bokföring vid inbetalningar av anmälningsavgift och utbetalning av resebidrag samt i PIOs arkiv.

Kontaktuppgifter till PIO
Primär immunbristorganisationen, Mellringevägen 120 B, 703 53 Örebro
Tel: 019-673 21 24  |  E-post: info@pio.nu  |  www.pio.nu

Hotell Ariadne:
Hotellet ligger i Frihamnen/Värtahamnen på Gärdet, Södra kajen 37 / Positionen 117, Stockholm (ca 10 minuter med T-bana från centrala Stockholm).
Tel: 08-517 386 00. E-post: ariadne@scandichotels.com
Parkering: utomhusparkering (Värtahamnen) 100 kr/dygn (helg), garage (Hangövägen) 150 kr/dygn (helg).  (priser 2017). Kontakta hotellet vid frågor.
Här finns en pdf med info om hur du kan ta dig till hotellet med tunnelbana, buss eller taxi.