Familjeläger 9-11 aug 2019

Vi hälsar hela familjen välkommen till PIOs 19:e familjeläger! Lägret anordnas för barn och ungdomar upp till 18 år som har primär immunbrist och deras familjer. Delar av programmet kommer att vara gemensamt för alla åldrar, men ungdomarna kommer även att ha egna aktiviteter.

Under årens lopp är det många familjer som deltagit vid lägren och varje år görs nya bekantskaper. Det finns mycket roligt att göra på lägret: paddla kanot, spela minigolf, fotboll och brännboll, pyssla, bada, leka med mera. Årets lägertema är: Att bygga och flyga drake. Det bjuds också på föreläsningar under helgen. Mer information om programmet kommer längre fram! Ta chansen att träffa andra med erfarenhet av primär immunbrist. Kanske får du nya vänner för livet!

Lägret äger rum på Uskavigården vid sjön Usken utanför Nora. www.uskavi.se kan du läsa mer om lägergården och titta på bilder. Vi kommer att bo i stugor där det finns kylskåp, kök och egen wc/dusch. Det finns även platser med el för er som vill ta med husvagn.

För att delta på familjelägret måste alla i familjen vara medlemmar i PIO. Avgiften för familjemedlemskap är max 400 kr/år och hushåll. Anmälan om familjemedlemskap gör du enklast på hemsidan www.pio.nu eller genom att ringa till PIO på telefon 019-673 21 24.

Anmälan:
PIO tar ut en deltagaravgift på 300 kr per vuxen. Då ingår mat, boende, föreläsningar och aktiviteter för hela familjen under helgen. Vi kommer även att betala ut viss reseersättning (för billigaste färdsätt), beroende på antal deltagare. Anmälan senast 17 maj. Avgiften betalas senast 31 maj, bankgiro 5159-3382 eller Swish 1230244848.

Antalet platser är begränsat på grund av utrymmesskäl. Inbjudan är inte bindande vid sjukdom (med läkarintyg). Bekräftelse på din anmälan skickas ut i juni. Det lättaste sättet att ta sig till Uskavi är med bil. (Se karta nedan). För er som reser med tåg eller buss finns anslutning med buss från centralstationen i Örebro till Nora.

Skicka in anmälan via formuläret nedan. Det går också bra via e-post: info@pio.nu (vid anmälan via e-post önskas samma uppgifter som står i formulär).

Om du har frågor så går det bra att kontakta:
Ulrika Å Jondelius (kontoret), ulrika.jondelius@pio.nu, 019-673 21 24.

Barn 1 (obligatoriskt)

Personnummer (obligatoriskt)

Typ av immunbrist

Specialkost/Allergi

Barn 2

Personnummer

Typ av immunbrist

Specialkost/Allergi

Barn 3

Personnummer

Typ av immunbrist

Specialkost/Allergi

Barn 4

Personnummer

Typ av immunbrist

Specialkost/Allergi

Vuxen 1

Specialkost/Allergi

Vuxen 2

Specialkost/Allergi

Adress (obligatoriskt)

Postnummer (obligatoriskt)

Postadress (obligatoriskt)

Telefon

Mobil

E-post

Vi önskar övernattning i stuga
Ja Nej 

Vi bor i husvagn och önskar plats
Ja Nej 

Vi reser med tåg/buss och kommer till Örebro klockan

Vi godkänner att PIO förmedlar personnummer och diagnos på vårt/våra barn till vårt hemlandsting i samband med ev. ansökan om landstingsbidrag.
Ja Nej 

Ditt meddelande

Jag har läst texten angående GDPR och godkänner att PIO får använda mina personuppgifter (obligatorisk).
 Ja Nej

Information om GDPR, se länk: Viktigt att du läser text och godkänner att PIO får lagra och använda dina personuppgifter.