Årets #GoZebra-kampanj är avslutad!

Dags att sammanfatta årets Världsimmunbristvecka och kampanj #GoZebra.

Nu har vi räknat ihop sista dagens registreringar och kan konstatera att vi även denna gång slagit rekord i antal timmar och personer som promenerat under kampanjveckan! I går registrerades 531 timmar! Så totalt har vi promenerat 1180 timmar! 70800 minuter dvs över 49 dygn – på en vecka! Fantastiskt att se att engagemanget växer för kampanjen varje år och att medlemmar, familjer och släkt, kompisgäng, grannar, skolklasser och företag promenerat och både samlat in tid till kampanjen men också varit aktiva och informerat om primär immunbrist på olika sätt. Bara genom att dela exempelvis PIOs nya informationsfilmer via Facebook så har de redan visats för nästan 2000 personer. ❤️
Stort och varmt tack till alla som varit med i kampanjen och bidragit till att PIO nu får 10.000 kr från kampanjens samarbetspartner för att sprida mer information om primär immunbrist! ❤️ Och hjärtligt tack för fina foton från promenader, glada och trevliga meddelanden som vi fått under veckan och för gåvor till PIOs forskningsfond via Facebook och Swish. ❤️
Vi vill också tacka gänget bakom bloggen UMPI (Ung Med Primär Immunbrist) som har bloggat under hela veckan och också samlat in pengar till PIOs forskningsfond.

Vi ser redan fram emot nästa års #GoZebra-kampanj! #GoZebra #WPIW #WorldPIWeek