Välkommen till PIOs års- och medlemsmöte 28-29 mars 2020 i Örebro

Välkommen till PIOs års- och medlemsmöte 28-29 mars 2020 i Örebro.

Vi är mycket glada att kunna bjuda på flera spännande föreläsningar under mötesdagarna. Först ut är Peter Bergman, docent och bitr överläkare, som kommer att föreläsa om primär immunbrist (PI) och om komplikationer som kan uppstå. Efter årsmötesförhandlingarna föreläser Lennart Hammarström, senior professor, om framtid och forskning inom primär immunbristområdet. Julia Nordin som arbetar på IPOPI föreläser om organisationens arbete och hur immunglobulintillgången ser ut i världen. Medverkande medicinteknikföretag visar pumpar och nålar och det blir erfarenhetsutbyte kring behandling. Efter avslutning och summering av dagen, och innan middagen, finns möjlighet att ta en gemensam promenad eller prova på MediYoga. Deltagande ungdomar har en egen aktivitet med middag och boule. På söndagen föreläser Malin Wendel, beteendevetare, om mentala utmaningar när man har en kronisk sjukdom. Vi kommer också att få ta del av två medlemsberättelser.

Års- och medlemsmötet kommer att hållas på Scandic Grand Örebro som är beläget i centrala Örebro. För er som behöver boende är rum bokade på hotellet.

Sista anmälningsdag är den 19 februari! Anmälan görs via formulär alt. via telefon.

Varmt välkomna hälsar styrelsen genom Maria Monfors, ordförande

Se program som pdf.

ANMÄLAN via formulär.