Välkommen till PIOs års- och medlemsmöte 30 mars 2019 i Gävle

Vi är mycket glada att kunna bjuda på tre föreläsningar under års- och medlemsmötet i Gävle. Först ut är professor Janne Björkander som kommer ge en introduktion till immunsystemet och primär immunbrist.
Därefter berättar en av PIOs medlemmar om sina tankar och erfarenheter från att växa upp med en primär immunbristsjukdom och hur det har påverkat skolgång och fritidsintressen med mera.
Efter årsmötesförhandlingarna kommer vi få lära oss om sambandet mellan immunsystemet och beteende. Tillsammans med sin forskargrupp har professor Mats Lekander visat på ett samband mellan ett aktiverat immunförsvar och hur vi upplever vårt allmänna hälsotillstånd och hur vi beter oss.

Års-/medlemsmötet kommer att vara på Gavle Central Konferens som är beläget vid Centralstationen. Under mötesdagen serveras för- och eftermiddagsfika samt lunch. För er som inte har möjlighet att resa till Gävle över dagen finns rum bokade från fredag till lördag på Hotel Winn. Ankomstdagen (fredag) serveras det en enklare buffé på hotellet mellan klockan 18.00 – 20.00.

Sista anmälningsdag är den 25 februari! Anmälan görs via post eller via formulär.
Varmt välkomna hälsar styrelsen genom Maria Monfors, ordförande

Se program här som pdf